Beste cadetvrienden,

Dit jaar zal de Paasstage doorgaan van maandag 4 april 2022 tem vrijdag 8 april 2022 op het Veerse Meer. We verblijven in de groepsaccommodatie “De Viking”.  Deze biedt ons een polyvalente ruimte, een volledig ingerichte keuken en 12 slaapzalen van telkens 6p met eigen badkamer.

Uit praktische overwegingen kunnen enkel teams (stuurman/-vrouw en fokkemaat) inschrijven.

 

Hier alvast de praktische info:

Wanneer:  

Van maandag 4 april 2022:

    • tss 9.30 – 10u (met boot)
    • 10u (zonder boot)

Tot vrijdag 8 april 2022, 17u

Kostprijs:   175 euro

Waar:          

Groepsaccommodatie De Viking
Zandkreekweg 8
4471 NG Wolphaartsdijk

Bagage:                     

Kan rechtstreeks in de kamer geplaatst worden die wordt toegewezen door de kampouders ter plaatse. Hou de zeilkledij best apart in een curver box zodat dit snel en eenvoudig kan worden aangetrokken als de coaches dit vragen.

 

Boten:                       

Enkel de cadetten en strandtrailers worden toegelaten op het terrein via de slagboom.  Deze mogen op het grasplein worden geplaatst. Auto’s dienen geparkeerd te worden op de parking en de baantrailers kunnen achtergelaten worden op een parkeerstrook langs de baan of worden terug meegenomen naar huis.

De ribs kunnen te water gelaten worden aan het restaurant De Meerkoet, Schelphoekweg 3, 4471 NP Wolphaartsdijk. Daar kunnen we beschikken over een gratis publieke helling. Ook de trailers kunnen daar worden achtergelaten.

 

Inschrijvingen:          

Inschrijven kan via bijgevoegde link en dient te gebeuren per zeiler. We vragen met aandrang om de inschrijving en betaling te volbrengen voor 10 maart 2022 aub.

 

Middagmaal:            

Voor de eerste middag vragen we om zelf een lunchpakket en drinken te voorzien.

Kampverantwoordelijke:  Evelien Van Beneden 0499/749816

Verantwoordelijke kampouders:  Tine De Ceuninck

 

Voor de vieruurtjes wensen we terug beroep te doen op de ouders, grootouders of kinderen zelf. We maken er terug zoals in de herfststage een wedstrijdje van. De winnaar met de meeste voorkeursstemmen valt in de prijzen.

De kamers zullen terug zoals elk jaar en elk kamp zonder meer worden samengesteld door de kampouders en kampverantwoordelijke. Discussies en onderhandelingen zijn hierover niet mogelijk. De samenstelling gebeurt op basis van geslacht en leeftijd, rekening houdend met het aantal beschikbare slaapzalen.

 

Ikzelf zal dit kamp niet aanwezig zijn maar Claire Van Gorp zal de eerste dag alles in goede banen leiden.

 

We hopen op een talrijke opkomst van gemotiveerde zeilertjes om er allemaal samen een super leuke en gezellige Paasstage van te maken.

 

Vele groetjes,

Evelien Van Beneden