Beste zeilers en ouders,

Dit jaar zal de Paasstage doorgaan van maandag 8 april  tot en met vrijdag 12 april  2024 op het Veerse Meer. Net zoals voor het herfstkamp verblijven we in “Den Osse” en zeilen we op de Grevelingen.

Uit praktische overwegingen kunnen enkel teams (stuurman/-vrouw en fokkemaat) inschrijven.

Hier alvast de eerste praktische info,  in aanloop naar het kamp krijgt wie ingeschreven is nog een gedetailleerde infobrief doorgestuurd.

 

Wanneer:                  

Van maandag 8 april , tss 9.30 – 10u (met boot)                                                                                   10u (zonder boot)

Tot vrijdag 12 april, 15 u (we stoppen het kamp iets vroeger om iedereen toe te laten ook de trip naar Medemblik nog te maken)

 

Kostprijs:                   

270 euro voor 5 dagen kamp

Waar:                        

Groepsaccomodatie Den Osse in Brouwershaven  

 

Inschrijvingen:          

Inschrijven kan via de website en dient te gebeuren per zeiler. We vragen met aandrang om de inschrijving en betaling te volbrengen voor 15 maart 2024 aub.

 

We hopen op een talrijke opkomst van gemotiveerde zeilertjes om er allemaal samen een super leuke en gezellige Paasstage van te maken.

 

Nog vragen ?  Kampverantwoordelijke :  Chantal  0485/847585

 

De kampen die we organiseren draaien voor het overgrote deel op de vrijwillige inzet van de kampouders. Ook zin om als (groot)ouder eens een paar dagen in een prachtige locatie het wel en wee van de zeilers te delen ? Laat gerust weten aan Chantal !

Share This